pijl

Energetisch lichaamswerk

Bij energetisch lichaamswerk kunnen er verschillende technieken ingezet worden, er wordt zowel met aanraking als met voelen op afstand van het lichaam gewerkt. 

Met magnetiseren wordt er intuïtief in de energiesystemen gevoeld en worden blokkades verwijderd. Er wordt positieve energie voor in de plaats gezet. Dit heeft een positieve invloed op de aura en chakra's, waardoor deze je geest, lichaam en organen weer positief kunnen gaan voeden. 

Met energetisch lichaamswerk kunnen zware ladingen verdwijnen op emotioneel, psychisch, mentaal en spiritueel niveau. Dit gebeurt door het zachtjes aanraken van bepaalde punten op het hoofd en het lichaam. Hierdoor kan je vastzittende, negatieve energie en onbewuste patronen loslaten en daardoor diep ontspannen.

Soul Body Fusion is een aardende, zeer rustgevende en upliftende techniek. Dit energetische proces ondersteunt bij het verbinden met jezelf en het werkt snel en zeer effectief.

EFT, Emotional Freedom Techniques, is een methode om emotionele bagage los te laten en klachten te verminderen. Het wordt ook wel tapping genoemd. EFT is iets wat je kunt doen bij jezelf, de methode bestaat uit het kloppen op een aantal punten op je gezicht en romp, terwijl je een aantal zinnetjes herhaalt die te maken hebben met je klacht. 

Door op bovenstaande wijze te werken, werken we niet alleen aan je huidige klacht, maar besteden ook aandacht aan de onderliggende patronen, die de klacht veroorzaken. Door het opruimen van blokkades op bijvoorbeeld emotioneel gebied, wordt de balans hersteld tussen lichaam, geest en ziel. En zo komt er weer evenwicht.  Je gaat weer lekker in je vel zitten en dingen vallen op hun plek. Dan kan eventueel duidelijk worden wat je lichaam te vertellen heeft en kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Tegelijkertijd zorgen de behandelingen er soms voor, dat je actief veranderingen in je leven gaat doorvoeren en dichter bij jezelf komt. Het helpt om meer vanuit je hart te gaan leven.

Lichaamswerk is ook heel geschikt voor mensen die graag aan zichzelf willen werken, maar minder behoefte hebben om te praten.

Tijdens de sessie kun je warmte, kou, tintelingen, trillingen of een drukkend gevoel ervaren. Soms voel je dat er ruimte ontstaat ergens in je lijf of zie je kleuren achter je ogen. Na de behandeling zijn er soms fysieke reacties i.v.m. het loslaten van onbewuste patronen en energie, emoties die loskomen, vermoeidheid, spierpijn of een rillerig gevoel. 

Contact