pijl

Energetische Therapie & Energetische Massage in Heerenveen

 

Ben jij op zoek naar meer rust en vertrouwen? Wil je meer energie hebben en kunnen genieten? Soms kan je het gevoel hebben dat je vastzit, of ervaar je veel emoties waardoor je je neerslachtig kan voelen.  Energetische therapie, energetische massage, energetisch lichaamswerk en magnetiseren kunnen ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Zodat je weer blij kunt zijn met jezelf. 

Met energetische therapie ruimen we samen oude bagage op, zodat fysieke en emotionele klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Je gaat je minder druk maken en krijgt een opgeruimd en positief gevoel. 

Energetisch Therapeut

Ik ben Kirsten: Nuchter, enthousiast en gevoelig. En ik heb een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik woon in Zwolle, met mijn man en 2 kinderen. Ik heb daar een praktijk voor Energetische Massage & Energetische Therapie. Ik ben gediplomeerd Energetisch Therapeut, magnetiseur, NLP Practitioner, hypnotherapeut en PSYCH-K facilitator. 

Met mijn gezin kom ik heel graag en veel in Friesland. Vandaar mijn wens voor een praktijkruimte in Heerenveen. Vanaf 1 januari 2024 deel ik samen met 2 therapeuten een fijne ruimte in Tjalleberd, gemeente Heerenveen. Ik ben hier regelmatig op de zaterdag aanwezig voor sessies.

Het adres van de praktijk is: De Kampen 1 8458 CC Tjalleberd (gem. Heerenveen)

Neem contact op

Maak gemakkelijk een afspraak in mijn agenda via de contactpagina of neem persoonlijk contact met mij op!

Energetisch lichaamswerk, magnetiseren, en energetische massage. 

In mijn praktijk in Heerenveen gebruik ik hiervoor diverse technieken, zoals energetisch lichaamswerk, magnetiseren en energetische massage. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest geactiveerd. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor genezing, groei en ontwikkeling. 

Energetische Massage in Heerenveen

Een energetische massage is er op gericht om het evenwicht te herstellen. Er wordt gewerkt op energiepunten en meridianen in je lichaam. Hierdoor worden blokkades opgeheven en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd, zo kunnen de natuurlijke energiestromingen weer in balans komen. Geschikt voor een moment van rust en ontspanning, maar ook bij klachten. Een massage kan heel goed gecombineerd worden met essentiële oliën om zo nog dieper te ontspannen en aan je herstel te werken. 

Energetisch Lichaamswerk en Magnetiseren in Heerenveen

Bij energetisch lichaamswerk kunnen er verschillende technieken ingezet worden, er wordt zowel met aanraking als met voelen op afstand van het lichaam gewerkt.

Er kunnen zware ladingen verdwijnen op emotioneel, psychisch, mentaal en spiritueel niveau. Dit gebeurt door het zachtjes aanraken van bepaalde punten op het hoofd en het lichaam. Hierdoor kan je vastzittende, negatieve energie en onbewuste patronen loslaten en daardoor diep ontspannen.

Met magnetiseren wordt er intuïtief in de energiesystemen gevoeld en worden blokkades verwijderd. Er wordt positieve energie voor in de plaats gezet. Dit heeft een positieve invloed op de aura en chakra's, waardoor deze je geest, lichaam en organen weer positief kunnen gaan voeden.

PSYCH-K® is een proces om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen. Het is een eenvoudige en directe techniek die op een praktische wijze leidt tot een gevoel van vrede en vervulling. 

Soul Body Fusion® is een aardende, zeer rustgevende en upliftende techniek. Dit energetische proces ondersteunt bij het verbinden met jezelf en het werkt snel en zeer effectief. 

EFT, Emotional Freedom Techniques, is een methode om emotionele bagage los te laten en klachten te verminderen. Het wordt ook wel tapping genoemd. EFT is iets wat je kunt doen bij jezelf, het is een zelfhulptool waarmee je fysieke en emotionele stress, trauma's, negatieve emoties en gedachten kan verwerken. 

Tijdens de sessie kun je warmte, kou, tintelingen, trillingen of een drukkend gevoel ervaren. Soms voel je dat er ruimte ontstaat ergens in je lijf of zie je kleuren achter je ogen. Na de behandeling zijn er soms fysieke reacties i.v.m. het loslaten van onbewuste patronen en energie, emoties die loskomen, vermoeidheid, spierpijn of een rillerig gevoel. 

Energetisch lichaamswerk is ook heel geschikt voor mensen die graag aan zichzelf willen werken, maar minder behoefte hebben om te praten. 

Door op deze wijze te werken, werken we niet alleen aan je huidige klacht, maar besteden we ook aandacht aan de onderliggende patronen, die de klacht veroorzaken. Door het opruimen van blokkades op bijvoorbeeld emotioneel gebied, wordt de balans hersteld tussen lichaam, geest en ziel. En zo komt er weer evenwicht. Je gaat weer lekker in je vel zitten en dingen vallen op hun plek. Dan kan eventueel duidelijk worden wat je lichaam te vertellen heeft en kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Tegelijkertijd zorgen de behandelingen er vaak voor, dat je actief veranderingen in je leven gaat doorvoeren en dichterbij jezelf komt. Het helpt om meer vanuit je hart te gaan leven. 

Praktijk Wijs en Eigen Heerenveen

Bij Praktijk Wijs en Eigen Heerenveen kun je weer in verbinding komen met jouw wijsheid en jouw eigenheid. Dan ga je meer op je gevoel vertrouwen en kun je makkelijker zaken loslaten. Zo kom je weer in contact met je kwaliteiten en je natuurlijke flow. Zodat je echt bewust aanwezig kunt zijn in je eigen leven. 

Laat je levensenergie weer stromen om zo weer de dingen te kunnen doen die belangrijk voor je zijn!