pijl

Energetische massage

Bij een energetische massage wordt gewerkt op energiepunten en meridianen in je lichaam. Hierdoor worden blokkades opgeheven en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd, zo kunnen de natuurlijke energiestromingen weer in balans komen. Door middel van de massage wordt de bloedsomloop geactiveerd en worden gifstoffen afgevoerd, op deze wijze heeft het een helende werking op lichaam en geest. Energetische massage is voor iedereen geschikt, voor een moment van rust en ontspanning, maar ook bij klachten. De behandeling kan ook heel helpend zijn voor gevoelige, sensitieve kinderen en volwassenen of ondersteunen bij burn-out klachten.

Een energetische massage is erop gericht om het evenwicht te herstellen. Tijdens de sessie kan het zijn dat je veel voelt, zoals warmte, kou of stroming. Ook kunnen er emoties naar de oppervlakte komen. Vermoeidheid en een loom gevoel komen ook veel voor. Ook na de sessie kan het zijn dat je merkt dat je fysiek of emotioneel reageert. 

Een massage kan heel goed gecombineerd worden met essentiële oliën om zo nog dieper te ontspannen en aan je herstel te werken. 

Contact