pijl

Over mij

Ik ben Kirsten: Nuchter, enthousiast en gevoelig. En ik heb een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Met mijn man Arjan en onze 2 kinderen Romijn van 15 jaar en Nine van 8 jaar, woon ik in de Aa-landen. 

Ik heb, voordat ik mijn praktijk startte, 20 jaar met veel plezier op de operatiekamer gewerkt. Maar toen ik aan mezelf ging werken, omdat ik niet goed in mijn vel zat, wist ik dat ik een andere weg in zou slaan. Ik besloot om mijn gevoelige kant te gaan ontwikkelen. En dat is een prachtige reis geworden.

Mijn reis begon met een training voor Hooggevoeligheid. Gelijk daarna heb ik de 3-jarige opleiding tot Energetisch Therapeut gevolgd bij het Instituut voor Energetische Therapie in Soest.

Ik ben inmiddels gediplomeerd Magnetiseur, NLP practitioner en Hypnotherapeut. Naast mijn werk in de praktijk ben ik praktijkdocent voor de opleiding magnetiseren bij CIVAS Opleidingen. Ook werk ik als zzp-er voor een hypnotherapiepraktijk als Energetisch therapeut.

magnetiseur zwolle AKF zakelijke fotografie-2473-2